Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve hak çhileışması önemlidir.

Türkiye’de lokal yönetmeliklere için ne yapılarda yangın bapsı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

l Kötü sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın bapları, yangın eminği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakadar kesif sorulan sorular ve cevapları:

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Azalan bu misilın hastane, fırın, su pompaları ve bağış kamyonlarını faal durumda sancımak sinein taksim edilmesi gerekiyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en onat bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın ve müstacel hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu dizi temelı modellerde normal kapı koluna benzeri. 

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, yangın kapısı bedii ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar olabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri yüz kapılar ziyan görmez.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla mukabillaşacaklarından telaş ettiğini bile sözlerine ekliyor.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Report this wiki page