Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Yangın merdiveni şayet binanın içre konumlandırıldıysa bu durumda güvenlik açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı asgari 90 an dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın simultane merdivenin evetğu taksimme duman geçişi olursa güç kaynağını binadaki çarpıcılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şarkaı vardır.

Antrparantez tekrar yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarısının bina dışına açılmasını mecburi kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de muayyen kriterlere şayeste sarhoş olmak zorundadır. Farklı uygulayım özelliklerle kaliteli bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine oranlı olarak örgüldığı takdirde olması muhtemel rastgele bir problem huzursında öncelikle dirilik emniyetliğinize lafıcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun dumanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna tuzakınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi pozisyon anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

Acil çıkış kapıları ve erişim denetçi sistemleri eloğlu ele gider. Tesis ekiplerinin, acil durumlarda uzak bir konumdan müstacel çıkış baplarını çalıştırma esnekliği sağlayan bulut tabanlı bir muvasala kontrol sistemi uygulaması gerekebilir.

Yangın çıkış bapları her devran aydınlık, erişilebilir ve esen aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu kapıların bakımı ve intizamlı olarak test edilmeleri gereklidir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yerının çıplak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, yangın kapısı hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu derunin, olası olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page